Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaakaoseremonia la 15.9. klo 12-15.00

15.9.2018 @ 12:00 - 15:00

20€

Kaakaoseremoniassa käytetään Etelä-Amerikasta tuotua seremonialliseen tarkoitukseen käytettyä vaikutuksiltaan vahvempaa kuin perinteinen kaakao. Kyseessä on Etelä-Amerikan heimon kasvattama Criollo lajike, jonka lähteestä voin kertoa tarkemmin paikan päällä. Seremoniallista vahvempi kaakao toimii erityisesti sydämmen avaamiseen, maannotukseen, itsensä tutkimiseen ja itsensä ilmaisuun.

Seremonia alkaa kaakaon teolla klo 12, jolloin toivotaan, että pääset jo paikalle juoman luontiin. Seremonia kestää noin kaksi tuntia tiloissa, mutta mahdollisesti jatketaan eteenpäin ulkosalla mikäli ihmisillä intoa on. Poistua saa aiemmin ja mukaan saa tulla myöhempääkin. 

Seremoniassa pyritään juomaan lämmitetty kaakao intentiota muistaen ja vapaasti hiljaisesta itsensä tutkimisesta muihin ihmisten kanssa vuorovaikuttamiseen, tanssimista ja ilmaisua. Seremoniassa keskitytään enemmän itseensä ja omaan kehoon, jolloin pyritään päästämään irti vanhoista tunteista, tai pääsemään syvemmälle itseensä meditatiiviseen tilaan. 

Musiikki toimii hyvin kaakaon kanssa, joten tuo ihmeessä soitin paikan päälle jos sellaisen omistat!

Tarjoillaan niin monelle kuin riittää, mutta näillä näkymin ensimmäiselle 12 osallistujalle varmistetaan kupillinen, tai kaksi. Ota yhteyttä maililla jfkeus(at)gmail.com jos haluat varata paikan. Mahdollisista peruutuksista toivon myös saavani viestin! 

Osallistumismaksu 15€-20€, oman varallisuutesi mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
15.9.2018
Aika:
12:00 - 15:00
Hinta:
20€